Welkom in ons vitaliteitsnetwerk. 

Samen zijn we sterker.

Fysio & Fitness Middenmeer

Fitness

Met begeleiding van een instructeur kunt u trainen op onze moderne fitnessapparatuur. U krijgt schema's op maat en u kunt deelenemen aan ons uitgebreide groepsles aanbod. 

Fitness en oncologie

De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar het trainen tijdens de strijd tegen kanker en het herstel na de strijd. Fitness helpt om fitter door alle trajecten heen te gaan. Gezondere spieren en een goede conditie versterken de kansen op herstel.

Januari 2024 gaan wij starten met de fitness groep trainen tegen kanker op onze locatie in Wieringerwerf.

Fysiotherapie

Bij ons kunt u terecht voor professionele fysiotherapeutische zorg in een professionele omgeving met veel aandacht voor uw persoonlijke verhaal en uw wensen. 

YIN

Rust in jezelf, balans in je leven. YIN gaat over jou, wat er in jou leeft en hoe jij naar de wereld en het leven kijkt.

Wat doet een leefstijlcoach

De leefstijlcoach ondersteunt mensen om in hun dagelijks leven zelf betere keuzes te maken, gericht op de belangrijke pijlers: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.

BGN-gewichtsconsulente

Behaal de doelen die jou passen!  Op de manier die jouw past!.  Challenge your self!.


Medische fitness

Sporten met deskundige begeleiding in een small group training.
COPD, Oncologie, Balans training, mediche yin, medische Pilates.

De sportschool
waar iedereen
zich thuis voelt.

Door onze ruime openingstijden en grote variatie aan lessen die zowel binnen als buiten plaats kunnen vinden is er genoeg keus voor elke sporter.