Androidics.nl

0

Van planning tot uitvoering: Android-tools voor gevelreinigers

Stel je voor dat je een gevelreiniger bent die belast is met een grootschalig project in het centrum van Chicago. Met behulp van Android-tools zoals Trello of Asana kun je de omvang van de klus opsplitsen, de benodigde materialen identificeren en de middelen effectief toewijzen. Google Maps kan vervolgens helpen bij het plannen van de meest efficiënte routes van en naar de werkplek.

0

Hoe Android-apps helpen bij het ontwerpen van een dakkapel

Stel je voor dat je het ontwerp van je droom dakkapel in de palm van je hand houdt. Android-apps maken dit mogelijk door een reeks tools aan te bieden die zijn ontworpen om het hele ontwerpproces te stroomlijnen. Je kunt gedetailleerde 3D-modellen maken, materialen kiezen en zelfs lichtomstandigheden simuleren, allemaal zonder geavanceerde architecturale vaardigheden nodig te hebben.

0

Introductie Poco F6 en F6 Pro Op 23 Mei

Poco heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 23 mei twee nieuwe smartphones zal introduceren. Het gaat om de Poco F6 en de F6 Pro, die gebaseerd zijn op Xiaomi’s Redmi K70-smartphones. Doordat de Redmi K70-serie al is uitgebracht in China komen we voor weinig verrassingen te staan.

0

Patentschending Lenovo en Motorola: Verkoopverbod In Duitsland!

Lenovo en dochteronderneming Motorola mogen in Duitsland geen apparaten meer verkopen die gebruikmaken van wwan (wireless wide area network). Het gaat voornamelijk om smartphones, tablets en laptops. Lenovo zou met deze apparaten namelijk een patent van het Amerikaanse InterDigital schenden.

0

Hoe Android-apps architecten helpen bij projectmanagement

Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om blauwdrukken op te slaan, te bekijken en te bewerken vanaf je smartphone met apps zoals AutoCAD. Je kunt projectvoortgang in realtime bijhouden en naadloos communiceren met je team met behulp van PlanGrid en Slack.

0

Hoe Android-technologie uw trouwfotografie kan verbeteren

Met superieure camerakwaliteit en geavanceerde bewerkings-apps zoals Snapseed en Adobe Lightroom kun je moeiteloos elk moment verbeteren. Real-time foto-effecten voegen een vleugje magie toe, waardoor elke snapshot uniek wordt. Naadloze deelopties garanderen dat je herinneringen direct toegankelijk zijn voor dierbaren, terwijl directe back-upoplossingen gemoedsrust bieden.

0

TikTok Gaat AI-content Een Label Geven

TikTok heeft bekendgemaakt dat het bedrijf content dat is gegenereerd door AI gaat labelen. Op deze manier wil TikTok voorkomen dat gebruikers misleid worden, aldus het social media platform.

0

Xbox Lanceert In Juli Eigen Digitale Winkel Voor Mobiele Games

Xbox heeft bekendgemaakt dat het bedrijf in juli een eigen digitale winkel zal lanceren waarin mobiele games worden aangeboden waarvan Microsoft eigenaar is. Denk hierbij aan games zoals Minecraft en Candy Crush. In de toekomst zullen ook games van derden worden toegevoegd aan de webwinkel.