De wereld van lockers.

Welkom op lockerwinkel.nl.  Deze site informeert je de komende tijd over lockers. Waar let je op als je een locker kast koopt?  Wat moet de kwaliteit van het materiaal zijn en hoe stevig moet het hang en sluitwerk zijn om een lange levensduur te garanderen.  Kun je na verloop van jaren nog onderdelen bij bestellen.  Dit zijn allemaal vragen die opkomen als je overweegt om een locker aan te schaffen.  We zullen de komende tijd diverse lockers onder de loep nemen en rapporteren wat er aan een product schort.

De kwaliteit van locker kasten kan nogal verschillen.  Hoe is de dikte en de kwaliteit van het staal? Denk hierbij aan de plaat dikte maar ook aan andere factoren zoals:  Is het staal gespoten of heeft poedercoating plaats gevonden.  Poedercoating houdt namelijk veel langer dan gespoten.  Het hecht veel beter op staal en zal dus veel minder snel oxideren en de verf zal niet afbladderen.  Als het staal niet helemaal schoon is, en gespoten is, dan is er een reële kans op het afbladderen van de verf.

Hang en sluitwerk

Dit is een van de belangrijkste onderdelen die de levensduur van een locker bepalen.  Deurtjes moeten tegen een stootje kunnen want niet iedereen gaat voorzichtig met zijn of haar locker om. Ze moeten dus indien mogelijk na te stellen zijn zodat de locker altijd een verzorgde en strakke uitstraling heeft. Het gaat tenslotte ook om de uitstraling van het bedrijf. De opbouw van het slot moet eveneens stabiel en stevig zijn. Lipjes moeten niet snel verbuigen en sleutels moeten goed passen. Daarnaast moet indien een slot defect raakt, dit te repareren zijn.  Zó gaat een locker lang mee en is het personeel er ook tevreden over. Let er verder op dat de kast op beschermende pootjes staat.  Deze kan anders krassen of indeuken maken op houten, linoleum of tegelvloeren.

Portfolio

Onderstaand een greep uit de bedrijven die door ons geleverd zijn:

Hewo Duo rolgordijn      Beveiligingscamera’s.nl   Barteljo  Raamdecoratieshop  Gerami     Pizza oven   raamdecoraties