Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
Armogan horlogesDamasko horlogesDavosa horlogesElysee horlogesEpos horlogesGlycine horlogesIngersoll horlogesIron Annie horlogesJunkers horlogesLaco horlogesMeccaniche Veneziane horlogesOutlet horlogesRSC horlogesSeiko horlogesTag Heuer horlogesZeppelin horloges

de populairste horloges op bensontrade.nl

Officieel dealer

BensonTrade is officieel dealer van vele merken.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

28 dagen bedenktijd

Uw horloge of watchwinder 28 dagen op zicht? Bij ons geen probleem!

Kortingsysteem

Spaar tussen de 5% en 12,5% korting op uw volgende bestelling!

Horloges bij BensonTrade

Als officieel dealer van bekende horlogemerken zoals Fortis, Meccaniche Veneziane, Junkers en Epos met meer dan 18 jaar ervaring op gebied van horloges, watchwinders, horlogeboxen en horlogebandjes biedt BensonTrade u zekerheid en een uitstekende service.

Met een ruim aanbod van meer dan 40 horlogemerken vindt u bij ons altijd het geschikte horloge. Wij bieden herenhorloges en dameshorloges online aan van bekende merken zoals; Tag Heuer, Zeppelin, Glycine, Eone Time, Laco en Iron Annie.

U kunt ook zoeken op horlogetype, zoals; pilotenhorloges, klassieke horloges, duikhorloges, automatische horloges of Swiss made horloges.

Watchwinders bij BensonTrade

Als officieel verkooppunt van bekende watchwinder merken zoals Benson, Paul Design en Orbita hebben wij meer dan 18 jaar ervaring op gebied van watchwinders. Wij bieden u de meest actuele collecties, scherpe prijzen, zekerheid en een uitstekende service.

Een watchwinder gebruikt u voor het opwinden van een automatisch horloge. Door simulatie van polsbeweging voorziet een watchwinder het automatische horloge van energie waardoor het zal blijven functioneren. Dit is erg handig wanneer men meerdere automatische horloges heeft en regelmatig afwisselt zodat instellingen zoals tijd, datum en/of maanfase behouden blijven.

Het gebruik van een watchwinder verlengt tevens de levensduur van uw automatische horloge doordat de bewegende onderdelen in beweging blijven en de olie binnenin het uurwerk goed verdeeld wordt. Daarnaast is een watchwinder een handige accessoire om uw horloges veilig op te bergen en beschermt het de horloges tegen stof, condens en/of andere invloeden.

Als officieel dealer van meer dan 15 merken bieden wij u een ruime collectie watchwinders. Onze collectie bestaat uit merken zoals; Swiss Kubik, Elma Motion, RDI, Bernard Favre, Chronovision en Heisse & Söhne.

Veilig, snel en voordelig

Een horloge of watchwinder kopen doet u veilig en voordelig in onze online shop. U kunt afrekenen via iDeal, creditcard of PayPal. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Vanuit voorraad leveren wij uw bestelling snel en degelijk verpakt af. U heeft een zichttermijn van 28 dagen en fabrieksgarantie op elk product.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur waar we gemiddeld een 9,0 scoren.

Laatste nieuws & blog

Tip voor horlogeliefhebbers: Davosa horloges

Een van onze favoriete horlogemerken is Davosa. Dit horlogemerk biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt als horlogeliefhebber; prachtige horloges, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Er zijn diverse Davosa horloges die zich onderscheiden van andere horloges op deze gebieden. Vooral de Ternos en Argonautic collecties zijn interessant. De horloges uit deze collecties zijn vooral sportief, degelijk en ideaal voor dagelijks gebruik. Daarnaast zien ze er erg fraai uit! Een Davosa horloge koop je als je net wat anders wilt dragen om je pols dan anderen. Internationaal heeft Davosa veel fans die vooral enthousiast zijn over de prijs/kwaliteit verhouding. In dit artikel schrijven we over een paar Davosa horloges. Ben je geïnteresseerd geraakt? Lees dan vooral verder!

Davosa Ternos horloge

Een met zorg geselecteerde outfit is pas echt af met een fraai horloge om de pols. Een stijlvol horloge is tenslotte meer dan alleen een handig accessoire. Het is daarnaast ook vaak een fashion statement waar zowel dames als heren waarde aan hechten. Wanneer je een elegant en functioneel horloge wilt aanschaffen, wil je daarbij natuurlijk gaan voor kwaliteit. Een horloge is tenslotte een accessoire dat je niet aanschaft om er maar even plezier van te hebben. Een goed horloge gaat jaren mee en kan daardoor ook dienen als een waardevol erfstuk.

Een hoogwaardig horloge is gemaakt van materialen die duurzaam en degelijk zijn. Daarnaast is een horloge van kwaliteit in de basis voorzien van een hoogwaardig uurwerk. Swiss made uurwerken staan over de gehele wereld bekend vanwege de topkwaliteit en de geavanceerde technologie. Om het Swiss made label te mogen voeren moeten horlogemerken namelijk aan zeer hoge eisen en voorwaarden voldoen. Met een horloge voorzien van een Swiss made uurwerk, weet je dan ook zeker dat je kiest voor kwaliteit. Wat betreft het soort uurwerk is er daarnaast de keuze uit quartz uurwerken die werkzaam zijn met behulp van een batterij, mechanische uurwerken die functioneren middels handmatige opwinding en automatische uurwerken die beweging nodig hebben om hun werk te kunnen blijven doen. Daarbij is het horloge met een quartz uurwerk zeer punctueel en goed bestand tegen schokken en stoten. Een horloge met een automatisch uurwerk heeft echter de charme van het authentieke horloge, waarbij bij het vervaardigen van het horloge de hand van de echte vakman absoluut onmisbaar is.

Een aansprekend Zwitsers horlogemerk welke fraaie horloges produceert voorzien van de high-end Swiss made uurwerken, is het merk Davosa. Davosa is een horlogemerk met een rijke geschiedenis, die door de jaren heen nooit stil heeft gestaan wat betreft de ontwikkeling van de horloges binnen de collectie. Bij Davosa kun je als echte liefhebber van luxe horloges terecht voor modellen met zowel een meer klassieke- als meer sportieve uitstraling. Daarbij zijn de horloges binnen de Ternos en Argonautic serie van het merk het meest geliefd. Binnen beide series vinden we onder meer echte duikhorloges van absoluut onberispelijke kwaliteit. Wij vertellen je in dit artikel dan ook graag meer over een tweetal horloges afkomstig uit deze series van Davosa.

Het eerste horlogemodel dat we graag nader voor je onder de loep nemen is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60. Dit is een zeer fraai en aansprekend horloge, met een sportief en robuust karakter. Het horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van het horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Bovendien wordt deze omlijst door een draaibare bezel in de kleuren rood en blauw, waarmee dit model een echte eyecatcher te noemen is. Verder is het horloge voorzien van saffierglas, een extreem sterke glassoort.

Uiteraard vinden we in de basis van dit horloge een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3032), waarmee je er zeker van kunt zijn dat je altijd op jouw horloge zult kunnen rekenen. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60 biedt daarnaast bovendien een mooie lijst extra’s. Je beschikt met dit horloge namelijk niet alleen over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook over een handige GMT functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht, waarmee dit model uitermate geschikt is voor gebruik bij allerlei vormen van watersport, zoals duiken.

Het tweede Davosa horloge die we graag bij je onder de aandacht brengen, is de Davosa Argonautic BG 161.522.90. Dit horloge is eveneens voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit horloge is ook gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 13 mm, wat het robuuste karakter van dit horloge benadrukt. De wijzerplaat van dit horloge is grijs van kleur en voorzien van een combinatie van oranje en witte details. Dit geeft de wijzerplaat een speelse uitstraling. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en tot wel 300 meter waterdicht. Ook bij dit horloge van Davosa wordt het kloppend hart gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3021). Het horloge is afsluitend voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, Superluminova en een verschroefde kroon.

De twee voorgenoemde modellen van Davosa zijn slechts een kleine greep uit de uitgebreide en gevarieerde collectie die het merk te bieden heeft. Wij bieden een fraai aanbod Davosa horloges bij ons in de webshop, waaronder de twee beschreven designs in dit artikel. Met een horloge van Davosa kies je altijd voor kwaliteit en zekerheid in combinatie met gevoel voor stijl en elegantie. Bekijk nu de vele Davosa modellen bij ons in de webshop en kies voor het horloge dat bij jou past. Wij leveren deze dan in een luxe officiële box met twee jaar garantie!

Lees meer >>Geplaatst op 14 mei 2024 om 13:54 uur

Watchwinder Omega horloge

Dit is een artikel speciaal voor de liefhebber en verzamelaar van fraaie luxe horloges, zoals van het gerenommeerde horlogemerk Omega. Wanneer je in het bezit bent van automatische horloges zoals van het merk Omega, is dat waarschijnlijk een grote trots. Deze horloges zijn waardevol en kostbaar en de eigenaar ervan zal deze horloges dan ook zeker met de nodige zorg en aandacht hebben uitgekozen.

Een juiste verzorging en mogelijkheid tot opbergen van deze horloges zal dan ook bij menig liefhebber ervan hoog op het prioriteitenlijstje te vinden zijn. Een automatisch horloge zoals van het merk Omega, heeft een specifieke wijze van verzorging nodig, die mechanische horloges en quartz horloges niet nodig hebben. Een mechanisch horloge functioneert namelijk met behulp van handmatige opwinding en een quartz horloge met behulp van een batterij. Een automatisch horloge echter, heeft een dermate geavanceerd uurwerk als basis, dat deze kan functioneren op enkel beweging. Dit uurwerk maakt dat deze horloges een grote aantrekkingskracht hebben op menig liefhebber en verzamelaar, in een automatisch uurwerk komt namelijk het werk van de echte vakman het best tot uiting. Er zijn zelfs automatische horloges op de markt met een doorzichtige bodem, waardoor de echte liefhebber zijn automatische horloge ook echt aan het werk kan zien. Dit is namelijk een uiterst fascinerend gezicht.

Een automatisch horloge is door het stukje technische finesse dat is gevangen in het uurwerk extra bijzonder, maar heeft hierdoor ook een andere wijze van verzorging nodig. Een mechanisch horloge of quartz horloge kun je gewoon opbergen in bijvoorbeeld een fraaie horlogedoos of horloge-etui. Een automatisch horloge heeft echter ook beweging nodig als het niet om de pols zit. De natuurlijke bewegingen van de pols voorzien namelijk normaliter in deze behoefte. Wanneer het horloge deze niet krijgt wanneer het opgeborgen wordt, zal het uiteindelijk stil komen te staan. Het horloge is dan niet opgewonden als je het wilt gebruiken en bovendien zul je zowel de tijd als eventuele andere functionaliteiten opnieuw moeten instellen. Daarbij komt nog dat stilstand van een automatisch horloge onnauwkeurigheden in de tijdsweergave kunnen veroorzaken. Dit is natuurlijk iets dat je als echte liefhebber en/of fervent verzamelaar te allen tijde wilt voorkomen.

De aanschaf van een goede watchwinder is dan ook altijd een waardevolle investering te noemen. Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, in verschillende prijsklassen en designs, maar ook met een groot verschil in kwaliteit. Uiteraard wil jij enkel het beste voor jouw automatische horloges, daarom vertellen we je graag meer over een aantal watchwinders van kwaliteit, waarmee je zeker een goede aankoop doet.

We hebben voor dit artikel een aantal hoogwaardige watchwinders geselecteerd, geschikt voor de echte verzamelaar van automatische horloges zoals van het merk Omega. Wij laten met deze voorbeelden graag zien, dat een watchwinder van kwaliteit met een grote capaciteit echt niet extreem duur hoeft te zijn, wanneer je maar kiest voor een watchwindermerk met verstand van zaken. De kwalitatieve watchwinders die wij hebben uitgekozen, zijn alle drie van het toonaangevende watchwindermerk Benson. Benson is een watchwindermerk uit Nederland, welke onder meer bekend staat om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders binnen de collectie. Het innovatieve merk ambieert dan ook enkel watchwinders te produceren van uiterst hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Bovendien biedt Benson diversiteit op verschillende gebieden. Je kunt bij dit merk terecht als liefhebber met één of enkele automatische horloges in het bezit, maar ook als fanatiek verzamelaar. Bovendien heb je bij Benson de keuze uit watchwinders in verschillende prijsklassen en met een diverse uitstraling. Benson biedt daarnaast watchwinders met zowel hoogwaardige Japanse motoren als watchwinders voorzien van de welbekende Swiss made motoren. Kortom, de collectie van Benson is de moeite van het bekijken waard voor iedere liefhebber en trotse eigenaar van fraaie automatische horloges als van het merk Omega.

De eerste watchwinder van Benson waarover we je graag meer vertellen, is de Benson Black Series 8.16.B. Deze uiterst luxe watchwinder is niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar biedt bovendien verscheidene mooie extra’s, die ervoor zorgen dat het gebruikerscomfort van deze watchwinder zeer hoog te noemen is. Deze watchwinder van Benson heeft een ruime capaciteit. Zo biedt dit model ruimte voor het opwinden van maar liefst acht automatische horloges tegelijk. Daarnaast voorziet dit model echter ook nog in een extra opbergruimte, te vinden onder het speciale soft-close deksel aan de bovenkant van de watchwinder. In deze opbergruimte passen nog eens zes horloges. Ideaal voor het opbergen van eventuele mechanische- of quartz horloges of natuurlijk andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen.

De voorkant van de watchwinder is eveneens afsluitbaar, hier met een fraaie deur van mineraalglas. Hiermee berg je je horloges veilig op, maar houdt toch het zicht op je horloges gedurende de gehele dag. Zowel het interieur als het exterieur van de watchwinder zijn zwart van kleur. De watchwinder is verder met de hand vervaardigd van hout. Dit model is voorzien van maar liefst twaalf verflagen en een beschermende laklaag, waardoor de watchwinder zeer lang mooi blijft. Aan de binnenkant is dit model voorzien van een ingelegd luxe soft velvet, dat ervoor zorgt dat jouw horloges goed beschermd kunnen worden opgeborgen tegen krasjes of andere beschadigingen. De Benson Black Series 8.16.B is een model uit de collectie van Benson, dat is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges op veilige-, energiezuinige- en stille wijze. De watchwinder kan met behulp van het moderne touchscreen gemakkelijk worden ingesteld. Je kunt zo de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Het is bovendien mogelijk dit te doen per horloge afzonderlijk, waardoor ieder individueel horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt. Benson maakt verder gebruik van flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat automatisch horloge perfect in de watchwinder past. Met de fraaie ingebouwde LED verlichting waarvan deze watchwinder van Benson is voorzien, zet je jouw verzameling desgewenst letterlijk in de schijnwerpers. Tot slot biedt de Benson Black Series 8.16.B de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, speedwinding functie en USB aansluiting. Benson biedt met deze watchwinder kort gezegd alles wat je als liefhebber en verzamelaar van fraaie automatische horloges maar kunt wensen. Wanneer je deze watchwinder van Benson bestelt, wordt deze geleverd met handleiding, twee jaar garantie en adapter.

De tweede watchwinder uit de collectie van Benson, die zeker jouw aandacht verdient, is de Benson Black Series Pro 12.19.CF. Deze watchwinder heeft een nog grotere capaciteit dan het voorgenoemde model. De watchwinder biedt namelijk ruimte voor het opwinden van twaalf automatische horloges tegelijk, met daarnaast nog een opbergruimte voor tien horloges in de vorm van een lade. Ook deze watchwinder is gemaakt door de hand van de echte vakman. Dit model is eveneens gemaakt van hout en voorzien van de twaalf verflagen, ter behoud van jouw watchwinder. Dit specifieke model is uitgevoerd in een carbon fibre look, maar eveneens verkrijgbaar in de kleur zwart. Het interieur van de watchwinder is voorzien van zacht fluweel, dat ervoor zorgt dat jouw horloges worden beschermd tegen bijvoorbeeld krasjes. De watchwinder is extra veilig af te sluiten, met behulp van het slotje op het deurtje van de watchwinder. De Benson Black Series Pro 12.19.CF is net als het voorgaande model voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. De watchwinder is verder uitgerust met een innovatief touchscreen, waarmee de watchwinder eenvoudig te bedienen is. Zo stel je hiermee onder meer de draairichting en het aantal turns per day voor ieder horloge afzonderlijk in. Ook dit model van Benson is voorzien van flexibele horlogehouders, zodat deze watchwinder geschikt is voor ieder merk en type automatisch horloge. De moderne ingebouwde LED verlichting garandeert een mooi zicht op jouw horloges op ieder moment van de dag. De watchwinder biedt niet alleen de programma’s CW, CC en Alt, een USB aansluiting en een overwind protectie, je beschikt met dit model namelijk ook over een handige powerwinding functie. Hiermee voorzie je jouw automatische horloges in korte tijd van de benodigde energie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter. Opnieuw een zeer fraai voorbeeld van een professionele watchwinder van Benson, die bovendien aantrekkelijk geprijsd is. Deze watchwinder van Benson wordt geleverd met twee jaar garantie, adapter, handleiding en certificaat.

De derde en laatste watchwinder die we graag bij je onder de aandacht brengen, is de Benson Black Series Leather 8.22.BL. Deze fraaie watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van acht automatische horloges.  De watchwinder is gemaakt van hout en aan de buitenkant bekleed met fraai padded leder. Dit zorgt ervoor dat de watchwinder een zeer luxe uitstraling heeft. Ook het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, waarmee dit model van Benson passend is in vrijwel ieder interieur. De speciale flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de houders geklikt kan worden. Deze watchwinder van Benson wordt opnieuw aangedreven door Japanse motoren van goede kwaliteit. Doordat deze motoren stil in gebruik zijn, kun je de Benson Black Series Leather 8.22.BL plaatsen waar je maar wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de slaapkamer, studeerkamer of werkkamer. De watchwinder is instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Ook bij dit model van Benson kun je de instellingen wijzigen met een handig touchscreen. Je wijzigt hiermee in een handomdraai de instellingen voor ieder horloge afzonderlijk, voor een perfecte wijze van opwinding van ieder horloge individueel. De ingebouwde LED verlichting waar deze watchwinder van is voorzien, maakt het plaatje helemaal af. In combinatie met de luxe uitstraling van de watchwinder, zorgt deze LED verlichting ervoor dat je jouw horlogeverzameling op professionele en stijlvolle wijze kunt presenteren. De Benson Black Series Leather 8.22.BL is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model ook een speedwinding functie, zodat je je horloges ook kunt opwinden als je niet zoveel tijd te besteden hebt. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Ook met deze fraaie watchwinder laat Benson maar weer eens zien dat een professionele opwinding voor jouw horlogeverzameling ook mogelijk is tegen een aantrekkelijk tarief! Deze watchwinder van Benson wordt geleverd met twee jaar garantie, certificaat, adapter en handleiding.

Je vindt de gehele collectie van het merk Benson bij ons in de webshop. Wanneer je kiest voor één van deze modellen van Benson, hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische (Omega) horloges. Bovendien heb je te allen tijde een stijlvolle en veilige opbergplaats voor jouw verzameling paraat. Wanneer je jouw automatische horloges in één van deze watchwinders plaatst, fungeren deze bovendien direct ook als elegante display om jouw horloges tentoon te kunnen stellen. Alle ogen zullen zeker gericht zijn op een eyecatcher als deze. Naast de genoemde drie watchwinders, zijn er nog vele andere designs verkrijgbaar, waaronder ook watchwinders met Swiss made motoren. Ondanks de diversiteit binnen de collectie van het merk, hebben alle watchwinders van Benson één ding gemeen, je kiest met dit merk gegarandeerd voor zeer hoge kwaliteit, hoogwaardig materiaalgebruik en een scherpe prijs. Bovendien ben je met een watchwinder van Benson altijd verzekerd van een hoog gebruikerscomfort, waarmee je nog meer kunt genieten van jouw automatische horloges. Naast hoogwaardige watchwinders vind je bij ons in de webshop ook fraaie horloges, horlogeboxen en horloge-etuis. Bekijk nu de uitgebreide mogelijkheden in onze webshop en laat je verrassen door het fraaie aanbod!  

Wanneer je het lastig vindt een keuze te maken uit de indrukwekkende collectie van Benson, staan wij je graag bij met raad en daad. Ook wanneer er vragen zijn over specifieke modellen, kun je hiervoor gerust contact met ons opnemen. Met onze brede kennis en ervaring op het gebied van luxe horloges en alles wat daarmee te maken heeft, zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn.

Je bestelt bij ons bovendien altijd met een goed gevoel. Wij bieden namelijk verschillende veilige betaalwijzen zoals creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriete horloge of horloge-accessoires!

Lees meer >>Geplaatst op 16 mei 2024 om 10:12 uur