Janssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen; de partner die meedenkt uit ervaring

Daar sta je dan… in het midden van die wervelwind van klanten, transacties, processen en uitdagingen. Elke dag opnieuw, want jij weet wat het is om de lat hoog te leggen.

Gelukkig bestaat er fantastische technologie die je daarbij kan helpen, maar dat is een gedeelte van de oplossing. Goed gehoord, begrepen en geholpen worden, dat maakt het echte verschil.

Met onze uitmuntende kassasystemen én oprechte toewijding halen we samen met jou het onderste uit je horecagelegenheid of winkel. Niet als leverancier, maar als partner.

We zijn er. Altijd.  

onze oplossingen

Neem direct contact op: +31 (0)24 34 44 111 of

Oplossingen voor iedere branche

20
+
jaar ervaring
Hospitality

Een gastvrije oplossing voor iedere horecazaak

Lees meer →

Leisure

De kassa die u meer vrije tijd geeft

Lees meer →

Vereniging / Stichting

Duidelijk, overzichtelijk en doeltreffend

Lees meer →

Zorg

Onze zorg is dat u zich bezig kunt houden met de dingen die er echt toe doen.

Lees meer →

Retail

Winkel, voorraad, webshop, allemaal in sync.

Lees meer →

Maatwerk

Maatwerk software voor een maatwerk oplossing

Lees meer →

veelgestelde vragen

Kunnen wij u helpen?

Zoekt u een nieuw kassasysteem? Wij begrijpen dat het een uitdaging kan zijn, maar uw wensen zijn helder: gebruiksvriendelijk, simpel en overzichtelijk. Onze kassasystemen bieden inzichtelijke rapportages op elk moment, prioriteit ligt bij efficiënt afrekenen zonder overbodige toeters en bellen. Optimaliseer uw service, verminder fouten en verhoog uw omzet met onze betrouwbare en stabiele systemen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ontwikkeld door experts met praktijkervaring en kennis. Een passend kassasysteem vinden is cruciaal voor uw onderneming. Automatiseer processen en ervaar snelheid en gebruiksgemak.

Ontdek ons uitgebreide assortiment kassasystemen, geschikt voor elke branche. Of u nu actief bent in de horeca, retail of een andere sector, bij Janssens Kassasystemen vindt u het systeem wat bij u past. Van horeca- en retailkassa’s tot systemen met diverse koppelingen, ticketing mogelijkheden en overzichtelijke functies en beheer, wij hebben het allemaal. Naast standaardoplossingen bieden wij ook maatwerk en software-integraties voor uw specifieke behoeften. Mist u bepaalde functies in uw huidige systeem? Geen probleem, wij implementeren ze graag voor u.

Binnen ons brede assortiment bieden wij de mogelijkheid om uw kassasysteem te vernieuwen of te verbeteren met de juiste software. Ons doel is om u te voorzien van uitstekende en snelle ondersteuning, zodat uw overgang naar uw nieuwe of geüpgradede kassasysteem moeiteloos verloopt. Neem contact met ons op via WhatsApp en wij staan direct voor u klaar. Wilt u meer weten over het aanschaffen van een kassasysteem? Vraag dan gerust om meer informatie of een demonstratie.

Het implementeren van een nieuw kassasysteem kan een aanzienlijke investering betekenen voor uw bedrijf. Bij Janssens Kassasystemen bieden we verschillende betaalmethoden aan, zodat u toch kunt profiteren van de voordelen van een nieuw systeem zonder een grote eenmalige uitgave te hoeven doen. U kunt ervoor kiezen om te huren of leasen. Op deze manier geniet u van alle voordelen van een modern kassasysteem, terwijl u de kosten spreidt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij uw bedrijf.

Meest recente
referenties

1000
+

mooie
projecten

Hoe wij te werk gaan

01
Stap 1

Voorbespreking

De eerste stap iis het goed in kaart brengen van je bedrijf, wensen en werkwijzen. Dit doen we tijdens een voorbespreking, vooral om je goed te begrepen en je zaak te leren kennen.
02
Stap 2

Implementatie

Na het aanleveren van de juiste documentatie en de ingewonnen informatie tijdens de voorbespreking starten wij de implementatie. Welke we altijd op maat uitvoeren en de systemen naar jou wensen programmeren.
03
Stap 3

Installatie & Live

We installeren de systemen op locatie en zorgen er voor dat je medewerkers en jij als ondernemer een fijne start kunnen maken met de nieuwe systemen. Alle begin vraagt aandacht, maar met de juiste begeleiding en ondersteuning moet dat soepel verlopen.
04
Stap 4

Nazorg & Support

Eigenlijk begint het belangrijkste nu pas, er voor zorgen dat de systemen draaien en vooral blijven draaien zoals jij wenst. Dit is niet de laatste stap, maar vooral de eerste stap in onze samenwerking.

Testimonials van tevreden klanten

recente berichten

Kennis en nieuws
willen wij delen

SoftPOS

SoftPOS: Betalingen Vereenvoudigd en Geoptimaliseerd. In een tijd waarin technologische vooruitgang ons dagelijks leven verandert, is er één opkomende innovatie die de betalingswereld transformeert: SoftPOS-oplossingen.

Kastelling

Kasbeheer en controle nu volledig gedigitaliseerd! Ben je nog steeds aan het worstelen met bonnetjes, papieren formulieren en een rekenmachine om je kasadministratie bij te houden? En de fouten die…

Groei Door Klantenloyaliteit

Groei Door Klantenloyaliteit: Een Leidraad voor de Horeca. Een voortreffelijk voorbeeld van een bedrijf dat klantenloyaliteit centraal stelt in de horecasector is Marriott, 's werelds grootste hotelketen. Al geruime tijd…

Winkelwagen sluit